Olimme saaneet palkattua projektiimme jo elokuun aikana myös vastaavan mestarin, jota tuttumme olivat meille suositelleet.

Hän sai meihin vauhtia, eli katsoimme loppusuoralle päässeet tarjoukset läpi ja totesimme yhdessä, että parhaimman toimitussisällön parhaimpaan hintaan meille tarjosi Kastelli. Näin solmimme sopimuksen talopaketin toimituksesta lämmitysvalmiiksi asti Kastellin kanssa. Kastellimyyjämme Päivi Lammervo jaksoin kärsivällisesti istua kanssamme vääntämässä tarjousta loppuun, vaikka mielemme oli matkalla muuttunut yksikerroksisesta kaksikerroksiseen ja hienosääntöä tehtiin vielä senkin jälkeen moneen suuntaan. Toivotaan, että palvelu jatkuu jatkossa yhtä hyvänä.

Vastaavan mestarimme myös "päätti", että paketti tulkoon heti, kun Kastelli pystyy sen tomimttamaan, eli me ollaan kuulemma kyllä valmiina. Näin sovimme paketin toimituksen viikolle 50/2010. Hiukan alkoi huimata, koska olimme aloittaneet projektin ajatuksella, että meillä ei ole kiire... Eikä mieleemmekään ollut tullut, että pakettia otettaisiin ainakaan ennen kevättä.