Olemme istuneet keittiöfirmojen suunnittelupalavereissa nyt tunti tolkulla ja alkaa taisteluväsymys viedä voiton. Yllätys yllätys, olemme Kastelli-rakentajina päätyneet Puustellin keittiöön. Parasta suunnittelupalvelua saimme ehdottomasti Isku-keittiöistä, mutta Puustelli sorvasi meille kuitenkin lopulta ideoidemme jälkeen sellaisen tarjouksen, että ratkaisu kääntyi heidän hyväkseen.

Alussa noiden tilojen suunnittelu oli todella kivaa, mutta kun oli istunut neljässä firmassa suunnittelemassa samoja tiloja useampana iltana useamman illan, alkoi olla valmis jo sanomaan, että "ihan sama millainen siitä tulee"...

No lopulta olemme kyllä suunnittelmiin tyytyväisiä. Viimeisestä versiosta poistettiin vielä viinikaappi, koska Puustellin tarjoama versio ei ollut hinnaltaan kilpailukykyinen. Mutta tuonne oikeaan laitaan tulee siis viinikaappi, joka on jo tilattuna :)

Mies on paljon rohkeampi värien suhteen ja lopussa tummensimme vielä kaappien ovien väriä ja ainakin luonnostelmissa näyttää nyt paremmalta. Tasoiksi meille tulee valkoiset kvartsitasot.