Onneksi olen tosi hyvä nukkuja, eikä eiliset tiedot häirinneet yöunia. Kuudelta tosin noustiin odottamaan tietoa, että valetaanko tänään.

Vähän yli seiskan vastaava mestarimme soitti: betoniauto tulee iltapäivällä 2-3 välissä. Jee! Enpä uskonut, etä betoninkin shoppailusta voi saada ihan euforisen olon :).

Säntäsimme saman tien tontille hommiin. Purimme peitteet ja aloimme valmistaa muotteja. Kymmeneltä hommissa oli jo 4 miestä ja minä.  Ja klo 12 seisoimme jo tumput suorassa odottamassa betonia. Eli vauhtia pidettiin.

 

 

Tässä vaiheessa minä lähdin ihan palkkatöihini ja jätin muut hommiin. Klo 13 oli betoniauto saapunut paikalle. Betoni ei kyllä ollut aivan luvatussa lämmössä ja lähetyslistan mukaan se oli normaalisti kuivuvaa laatua, vaikka nimen omaan olimme tilanneet nopeasti kuivuvan, lämpimänä ja kaikilla mahdollisilla kiihdyttimillä.

Joka tapauksessa valu tehtiin, peitettiin ja lämppärit jätettiin teltan alle puhaltamaan. Nyt toivomme vaan, ettei kiristyvä pakkanen jäädytä betonia liian aikaisin. Tätä ei tiedä ennen kuin parin päivän kuluttua.