Kuvia ei viime aikoina ole pystynyt ottamaan, koska edistyminen tapahtuu lähinnä sisäpuolella ja töiden jälkeen siellä on niin pimeää ettei kuvia enää ole järkeä ottaa.

Pientä kitkaa on tullut Kastellin-miesten kanssa hommien järjestyksestä. Heillä urakka painaa niskassa ja nyt huomaa, miksi homma ei ehkä olisi kannattanut ostaa heiltä ihan viimeiseen lämmitysvalmiuteen asti valmiina. IKiire on niin kova, että eivät malta odottaa silloin kun pitäisi. Tällä hetkellä siis ilmastointi- ja viemäriasentajan pitäisi päästä välissä hommiin, mutta urakka ei oikein anna myöden odotusta. Tästä onkin nyt vähän väännetty kättä, että kuka tekee ja milloin.

Tänään olin koulutuksessa Helsingissä, mutta ehdin tauoilla soittaa liki parikymmentä puhelua ja sumplata hommien järjestystä. Nyt tuntuu, että jonkinlainen kompromissi on löydetty, mutta saa nähdä. Nyt siis Kastellin ryhmä alkaa asentaa ikkunoita ja sen jälkeen tulee imastointiasentaja paikalle. Tällä hetkellä hänen hommansa on vaikeutunut alkuperäisestä suunnitelmasta, koska Kastelli-miehet löivät jo ison osan yläpohjasta umpeen. Onneksi keskiosa on edelleen auki. Nyt pitää vaan oikeasti KIELTÄÄ, jos meinaavat sitä lyödä umpeen.

Muurarin pitäisi tulla torstaina muuraamaan hormi  ja isäni tulee taas auttamaan ja perjantaina asennetaan peltikattoa. Ensi viikolla voi jo Kastellin miehet olla yläpohjan viimeistelyä vailla valmiina ja muut alkavat hommansa ja aloitamme oman urakkamme. 

Mies on jäämässä helmikuun lopulta kesäkuulle asti vuorotteluvapaalle, joten sen jälkeen hommat etenee enimmäkseen omin voimin.