Eteneminen raksatyömaalla on hidasta tällä hetkellä. Kattomiehet käy paikalla tunnin silloin, toisen tällöin ja valmista tulee hyvin vähän. Taitaa olla työmaita niin monta, että aika menee paikasta toiseen siirtymiseen. Selityksiä kyllä kuulemme sitten jos jonkinlaisia... Tänään loppui mieheltä jo pinna ja soitti Kastellille, josta luvattiin ottaa yhteyttä Ruukin kautta tekijöihin. Kastelliosuuden lisäksihän nuo miehet tekee erikseen tilaamamme läpiviennit ja piipun pellityksen. Tai ainakin pitäisi tehdä...

Iv-puolellakaan ei vauhti päätä huimaa, eli iv-asentajamme vietti viime viikon lomaa, mutta "sijaisen" piti olla hommissa sillä aikaa. No eipä paljon paikkaajaa näkynyt eli homma oli hidasta sielläkin. Edellisen kirjoituksen kuvat siis pitävät lähes paikkansa edelleen.

Eli yläpohja on auki edelleen ja siksi ei voida lämpöpuhaltimiakaan vielä tuoda rakennusta lämmittämään.

Itse ollaan lähinnä siivoiltu pihaa ja rakenneltu pukkeja tulevia hommia helpottamaan. Mutta saisi jo hommat edetä...

Tänään minulle soitti myös joku mies Naantalista, joka tarjosi meille purettavasta uima-altaasta jäävää betonimursketta täytemaaksi pihallemme. Soittelin maanrakentajallemme ja hänen mielestään on ihan hyvä vaihtoehto, koska pihassamme on pari melko alanevaa, kosteata paikka ja niihin kaivataan mursketta. Kaiken kaikkiaankin täyttöjä pihaamme tulee melkoisesti.