Nyt on sitten lattiavalusta sovittu, että se olisi 21.3. En oikein riemusta kiljunut, kun tekijä ehdotti maanantaita, koska minulla on anturan valusta ikäviä muistoja siitä, millaisen paniikin sai silloin lumisade aikaan, kun valu oli sovittu maanantai-aamuksi klo 8. Silloin päätimme, että ei enää valuja klo 8 aamulla. Nyt ollaan kuitenkin taas optimisteja, että meillä on hyvin aikaa saada kaikki kuntoon ennen tuota ja perjantaina 18.3. on lattialämmitysasentaja luvannut, että lämmityskaapelit on paikallaan. Saa nähdä mikä katastrofi siinä viikonlopun aikana sitten tapahtuu....

Ennen valua meidän pitää asentaa finnfoamit ontelolaattojen päälle, urittaa sinne sähkö- ja viemäriputket sekä asentaa raudoitusverkot. Huomenna on tarkoitus aloittaa ensimmäisen finnfoam kerroksen asennus. Kerroksia tulee onneksi vaan kaksi. Putkimies on luvannut tuoda urituslaitteen meille alku viikolla ja merkitä urien sijainnit, eli alku viikolla uritetaan.

Viikonloppuna pitäisi myös muurata takalle pohja.

Tänään sovin myös Tiilerin kanssa, että takan tiilet saisi toimittaa viikolla 11 valmiiksi tontille. Muurari kun meinasi, että heti valun jälkeen pari päivää ja hän voi tulla hommiin. Takka, jonka lopulta valitsimme on Tiilerin funkkis Lauri.