Tänään on se kauan odotettu lattianvalupäivä :).

Kävin aamulla avaamassa valumiehille ovet. Kolme miestä saapui puoli kahdeksan maissa ja kahdeksaksi oli tilattu kura. Nyt vähän jännittää.

Mies oli katsomassa, kun kuraa alettiin levitellä, mutta sanoi, että oli pakko lähteä pois, kun hirvitti. Kuraa kun lensi oikeasti lähes kahteen metriin... Onneksi suojasin melkein kaikki ikkunat, vain saunan/pesuhuoneen/khh ikkunat jäi suojaamatta, koska uskoin, että ne olisi riittävän ylhäällä, mutta illalla sen näkee oliko...

 Jo kahdentoista aikaan mies ilmoitti, että homma on tehty ja lattia tasainen. Eli 11 m3 kuraa on nyt lattioissa ja ihan hyvältä näytti. Eikä kuraakaan ollut seinillä niin paljoa kuin pelkäsin.

Huomenna menemme peittelemään lattian muoveilla ja sen jälkeen voikin alkaa kantaa jo takkatiili muuraria varten sisälle. Uskomattoman nopeasti tuollaisen lattiakuran pitäisi siis kuivua astuttavaksi. Eri asia onkin sitten kuinka kauan se kuivuu sitten pinnoitettavaksi. Taitaa olla kesälomat vietetty ennen kuin siihen saa laattoja tai parkettia laittaa. Mutta riittäähän tuota hommaa tuossa muussakin :).