Tänään oli taas niitä raksaajan päiviä, kun tapahtui vähän joka rintamalla. Rakentamisen tässä vaiheessa on huomannut, että välillä odotetaan ja odotetaan ja välillä on niin kiire, että vuorokauden 24 h eivät riitä mihinkään. Eli tänään aloitti luokallinen rakentajapoikia opettajineen autotallin anturamuottien pystytyksen.  Linjoja vedettäessä kävi ilmi, että yksi autotallin kulmista meni pidemmälle mitä me olimme silmämääräisesti arvioineet ja siksi se oli jäänyt aika heikosti tärytettyä. Siksi mies joutui hakemaan täryttimen vielä toistamiseen tontille.

Anturalaudoitukset oli valmiiksi tehtynä eli niiden kasaus on suhteellisen nopeaa ja talon anturavaluun verrattuna on sääkin nyt suosiollinen. Huomenna olisi iltapäivällä jo tavoitteena valaa.

Isäni oli myös paikalla ja sähkövedot alkavat olla hyvällä mallilla. Yläkerrassa alkaa kaikki olla kunnossa ja alakertakin on hyvällä mallilla. Sähkötaulu kiinnitettiin teknisen tilan seinään tänään. Sähkömiehen roolin lisäksi isäni ja mieheni kantoivat taas uuden 50 kpl nipun kipsilevyjä sisälle. Vielä ne pitäisi saada roudattua alakerrasta yläkertaan. Eiköhän oteta taas miehen kanssa viikonloppuna kantotalkoot.

Iltapäivälle paikalle saapui myös putki/ilmastointiasentajamme. Saivat asennettua mieheni kanssa yläkerran kattokonvekterin paikkalleen. Nyt alkaa kaikki yläpohjan vedot olla tehtynä, eli puhallusvillankin voisi tilata. Tosin näillä keleillä ei tuolla ole kovin kiire.

Autotallin suhteen on sellainen aikataulusuunnitelma, että huomenna valetaan antura, ensi tiistaina ja keskiviikona muurataan sokkeli ja sen jälkeen tulee kaivurikuski ja tehdään sisäpuolinen täyttö ja salaojat ja sadevesiputket tallin ympärille. Parin viikon päästä pystytettäisiin elementit. Siinä vaiheessa talli alkaa jo näyttää tallille. Nyt tuo pohja näyttää minusta kauhean isolle.