Rakentaminen on kyllä paljolti tavaroiden roudausta paikasta A paikkaan B, joka ei suinkaan yleensä ole se lopullinen paikka. Sitten tavaroita suojataan, kunnes joku toteaa taas (yleensä melko pian), että pinot ovat tiellä ja roudaaminen jatkuu. Ikäväksi homman tekee se, että vain harvat rakennusmateriaalit ovat kovin kevyitä ja niitä on yleensä paljon.

Tänään Tiileri ilmoitti, että julkisivutiilet toimitetaan huomenna. Ja ne piti tulla vasta ensi viikolla. Tiililavoja on 65 ja 7000 kg laastia. Eli ei mikään ihan pikku määrä. Iski siis pieni paniikki, mihin nuo mahtuvat ilman, että motitamme koko tontin. Lisäksi isäntä sai lapsilla jo olleen oksennustaudin, eli kantaminen jäi yksin minulle. Onneksi ilma oli ihanan aurinkoinen, joten sikäli homma oli ihan mukavaa.

Kolmen tunnin siirtelyn jälkeen tavarat on nyt taas järjestetty uudelleen, mutta silti jännittää mahtuvatko tiilet pihaan... Huomenna se nähdään.

__________________ 

Ja mahtuivathan ne...  eli nyt tontilla on yli 6200 kpl Tiilerin Tundra-tiiltä odottamassa vapun jälkeen alkavaa muurausta.