Pitkiä päiviä on tehty ja tontilla on häärinyt välillä kymmeniä "timpureita", jos kaikki koulupojatkin lasketaan. Isäni oli kanssani levyttämässä yläkertaa. Kiitos kovasti avusta! Hommat etenivät tosi hienosti, eli kaikki yläkerran seinät on levytetty ja katostakin vaikein paikka, eli portaikon yläpuolinen osa. Sähköpiuhatkin alkaa olla vedetty.

Alla muutama kuva. Huomaa myös portaikon aukon hurja rakennelma levynostimelle. Minä en meinannut suostua, että tuonne kiivetään asennushommiin, mutta onneksi kaikki meni hyvin.

Muurari ja muurarin apupoika, eli mieheni, ovat jatkaneet aherrustaan ulkomuurauksen parissa. Tiiliä nostetaan nyt telineille jo todella korkealle ja korkeammalle vielä pitäisi päästä. Reilu 4000 tiiltä on jo kannettu ja melkein saman verran muurattu.

Autotalli on myös edennyt hienosti, eli harjakorkeus on saavutettu ja aluskate ihan viittä vaille valmiina. Ikävä kyllä pian loppuu ammattikoulupoikien urakka ja loppu jää itselle. Eikä tuo autotalli ole nyt tehtävälistamme ykkösenä eli hommat siellä jä nyt odottamaan aikoja parempia