Tänään on tapahtunut taas aika monella rintamalla ja aikatulutettu on sekä viikonloppu että ensi viikon alkukin. Alkaa vaan tunnit vuorokaudesta loppua. Kuvia en tällä hetkellä ehdi lataamaan mukaan, mutta ehkä huomenna niitäkin.

Tänään saapui iso määrä telineitä tontille. Ne oli pyydetty vasta maanantaiksi, mutta kuljetuskiireiden vuoksi toivat jo tänään ja se olikin meille oikein sopivaa, koska muurauskorkeus alkoi jo telineitä kaivata. Illalla mies kantoi telineille valmiiksi tiilikasoja, jotta muurari voi jatkaa hommaansa heti aamusta. Autotallin sokkeli on nyt myös muurattu ja sisäpuoliset täytöt pitäisi tehdä kaivurin avustuksella lauantaina. Sitä varten pitää hakea huomenna tärytin. Lisäksi sokkelin sisäpuolelle pitää sitä ennen kiinnittää 50 styroksilevy. Tämä on minulla ohjelmassa huomenna töiden jälkeen.

Tänään minä taas siirsin pihan lauta- ja putkikasoja paikasta a paikkaan b. Ihan kuin olisin joskus aiemmin siirrellyt noita samoja lautoja...Huomenna on tulossa sekä kasettikuorma soraa että yli 500 m lautaa tontille. En voi kuin kummastella miten sellaisissa rakennuspaikoissa saadaa tavarat mahtumaan tonteille, joissa on naapurit heti rajan takana ja tilaa alle 1000 m2. Meillä kun tonttia on 1400 m2 ja kummallakin puolella tyhjä tontti ja silti riittää haastetta tavaroiden säilytykselle. Tai ainakin ne on aina väärässä paikassa.

Lisäksi ehdimme hakea laastia ja vaneria rautakaupasta ja tyhjentää yhden kärrykuorman kaatopaikalle.  Joten nyt on ihan valmis nukkumaan.