Kuten eilen jo mainitsin, osuu tulevalle viikonlopulle aika monta aktiviteettia. Tänään oli tavaraa tuotu tontille ihan jonossa odottaen. Eli ensi aamulla seiskalta tuotiin soraa 40 tonnia. Minä hain heti seiskan jälkeen täryttimen. Sen jälkeen maalämpöyritys toi meille betonirenkaan ja rautakauppa lautaa ja muita tarpeita. Minä puolestaan hain öljyn, hiekan ja bensanerotinkaivon lvi-liikkeestä ja sen suhteen odotin kyllä huomattavasti pienempää systeemiä. Hyvä kun mahtui meidän tila-autoomme ollenkaan.

Mies ja muurari jatkoivat ulkomuurausta ja seuraavaksi pitäisi saada ikkunan ylityspalkit maalattua, koska ne tarvitaan heti alkuviikolla

Minä menin töiden jälkeen tontille aikeinani kiinnittää autotallin sokkelin sisälle 50 styroksi ja sen kanssa meinasikin tulla hoppu, kun kaivurikuski ilmoitti, että tulisikin tekemään täytöt vielä samana iltana. Sain kun sainkin styroksit kiinnitettyä juuri kun kaivuri kaarsi tontillemme. Ja pari tuntia, niin oli autotallin sisätäyttö tehty. Homma eteni hienossa säässä varsin jouhevasti. Ja nyt saa nukkua lauantaina hiukan pidempään :).

Autotalli on valmis elementtien asennukseen.