Lyhyt päivitys ilman kuvia. Meille tuli tontille kasa portaiden osia. Hienoilta ja erittäin valkoisilta näyttää. Portaamme ovat siis kokonaan valkoiset Lappiportaiden umpimallit. Nyt jo kauhistuttaa, eli ensinnäkin joudumme asentamaan portaat tosi aikaisin, jotta saamme rakennettua portaiden alle tulevan wc:n valmiiksi. Ennen sitä taas ei voi tasoitefirma tulla hommiin. Eli portaat joutuu aikamoiseen testiin heti alkuunsa, koska rakentaminen jatkuu vielä kauan. Suojaaminen tulee olla ihan ykkösasia. Jos siitä selvitään, niin näen jo sieluni silmin, miten koiramme Sisu liukastelee rappuja ylös ja alas ja joka kerran kynnet raapii portaita.... Saa nähdä kiroanko valintani vielä moneenkin kertaan vai osaako sitä olla vaan "kyllä elämisen merkit kuuluu näkyäkin"-tyylillä.

Muuraushommat ulkona etenee ja muuraamatta odottaa enää 10 letkaa tiiliä, kun 65 aloitettiin. Nyt jännitetään riittääkö tiilet ja laasti, sillä tarkalle menee. Onneksi Tiilerillä on Piispanristillä varastomyymälä, josta saa tiiliä lisää kappaletavarana, eli koko letkaa ei tarvi ostaa. Voimme itse käydä sieltä hakemassa, jos loppuvat kesken.

Tänään ollaan lisäksi selvitelty miten opiskelijapojan voi palkata kesätöihin, sillä yksi ammattikoulun oppilaista näyttäisi ihan pätevältä jatkamaan autotallin ulkoverhouksen parissa muutaman lisäviikon pientä palkkaa vastaan. Katsotaan suostuuko poika tarjoamaamme diiliin.