Vappu oli ja meni. Vappu ei paljoa eronnut meidän viime aikaisista viikonlopuista. Eli aikaa vietettiin raksalla. Vähän jo lapsien puolesta säälittää, kun meidän ohjelma on tällä hetkellä lähinnä aina vaan raksaamista. No hieman aikaisemmin vappuaattona lopeteltiin, että päästiin kotiin munkkeja paistamaan. Ja nauttimaan vappukuoharit.

Kannettiin viikonlopun aikana loput kipsilevyt sisälle eli saatiin hiukan pihaan lisää tilaa. Ja pian sitä tarvitaan, koska huomenna pitäisi alkaa ulkoverhouksen muuraus. Toivottavasti kelit ei toukokuussa ole kovin sateiset. Tosin sadepäiviksi ollaan varattu muurarille sisätöitä eli lähinnä tasoitusta, vesieristystä ja laatoitusta.

Autotallin pystytysryhmä oli saanut perjantaina anturavalun tehtyä ja hommat jatkuu alkavalla viikolla sokkelin muurauksella ja sisäpuolisilla täytöillä. Mukava vihdoin saada käsitys myös autotallin sijainnista ja koosta, koska meillä talo ja autotalli ovat toisiinsa nähden hieman oudossa kulmassa, joten tähän asti sitä on vaan joutunut mielessään miettimään miten nuo pihaan tulevat. Nyt lähinnä jännittää miten esimerkiksi pintavesikaivo tuli sijoitettua syksyllä, kun joutui lähinnä mielikuvituksen varassa pohtimaan, missä sille olisi paras paikka.

Muurattiin myös hanakulmien ja vesiputkien roilot umpeen, joten seuraavaksi seiniin saa levittää tasoitteen ja sen jälkeen vesieristeet ja laatat.

Sisäseinien levytyksenkin saisi aloittaa, mutta se jää viikonloppujen hommaksi, koska tuo ulkomuuraus on nyt toukokuussa listalla tärkeimpänä.