Muutama päivä on mennyt kirjoittamatta ja nyt ei tiedä mistä aloittaisi, koska niin paljon on tapahtunut muutamassa päivässä. Mutta isoin ensin, eli julkisivumuuraus on VALMIS! Kyllä on voittaja fiilis, vaikka olinkin vain sivusta seuraajana tässä projektissa. Mieheni teki todellisen urakan muurarin apu (=orja) poikana. Tämän jälkeen arvostan näitä apupoikia kyllä ihan eri tavalla. Kyllä täytyy sanoa, että lopputulos on todella hieno ja olen tosi tyytyväinen  tiilivalintaamme

J

Lisäksi suoritimme perjantaina varsinaisen telinevoimistelun. Eli päätimme hyödyntää vielä paikalla olevia telineitä ja lyödä vielä talon yläosaan jääviin paneeliosiin rimoitukset. Eli kokosimme telineitä ensin yli tunnin kuuteen metriin, sitten mies löi rimoja noin vartin ja taas purettiin telineitä noin tunti. Ja sama toistettiin kuusi kertaa. Illalla joka lihasta särki, mutta pääasia eli rimat on seinässä :)

Muurarimme siirtyi ulkohommien jälkeen sisätöihin (juuri kun alkoi helteet...). On vedeneristänyt jo molemmat pesuhuoneet ja yläkerrassa laatoittanut jo seinät. Ensi viikolla jatkuu lattian laatoitus ja sen jälkeen alakerran pesuhuone. Homma etenee häneltä kyllä melkoisesti nopeammin, kun muistelen omaa laatoitusurakkaani remonttia aikanaan tehdessämme.

Me taas jatkoimme isäni avustamina telinejumpan jälkeen sisätöitä ja aloimme rakentaa portaiden alle tulevaa wc-koppia. Saimmekin kopin jo niin valmiiksi, että seuraavaksi paikalle pitää kutsua putkimies

Äskeisestä kuvasta näkyy myös juuri paikalle asennettu ulko-ovemme, joka on sisältä valkoinen ja ulkoa harmaa

Eikä tässäkään vielä kaikki, vaan perjantaina paikalle saapui myös tehokas virolaiskaksikko asentamaan autotallin kattoa.

Eli meillä mennään aika huimaa vauhtia eteenpäin tällä hetkellä.