Kiirettä pitää ja blogi meinaa jäädä väkisinkin päivittämättä, kun iltaisin meinaa uni voittaa aina koneella roikkumisen. 

Viikolla kesäpoikamme eteni jälleen mukavasti autotallin paneloinnissa. Yksi sivu on kokonaan paneloitu ja katos lähes kokonaan ja kolmas sivu on jo pitkällä.

 

Torstaina saimme apuvoimiksi isäni ja kummipoikani, jotka tulivat levytyshommiin. Itse asiassa otimme itse irtioton rakennuksesta torstaina ja ajoimme helsinkiin Linkin Parkin konserttiin. Konsertti oli tosi hyvä ja mikäs sen mukavampaa, kun vielä rakennuksellakin eteni hommat samaan aikaan. Eli yläkerran katotkin on nyt levytetty. Kiitos tuhannesti isälleni ja Rasmukselle avusta! Alakerrassa seinien levytys on jo melko hyvässä vaiheessa, eli juhannuksena toivottavasti sielläkin on vähintään seinät levytettynä.

Nyt käsillä oleva viikonloppu päätettiin uhrata autotallin valun valmisteluille. Tarkoituksena oli ensin tasata hiekat putkimiehen jäljiltä ja asentaa styroksit ja verkot, mutta homma vähän lisääntyi, koska tajusimme, että höyrysulkumuovin liepeet pitäisi saada styroksien väliin, jotta seinien muoveista tulisi tiiviit.  Villaa onneksi oli jäänyt yli Kastellin paketista niin paljon, että pystyimme villoittamaan alimman osan tallista ja asensimme höyrysulkumuovin. Alla kuvia hommien etenemisestä.

Tästä aloitettiin lauantai aamulla

Sitten 100 mm lattiastyroksi

Seinille villaa ja höyrysulkumuovia ja lattiaan toinen kerros 50 mm styroksia

Raudoitusverkot oli melkoisen painavia, mutta nekin saatiin sisälle ja ihan mallikkaasti asennettua

Muutama lenkki lattialämmityskaapelia pitää vielä asentaa ennen lattiavalua, mutta melko hyvässä vaiheessa ollaan jo. Autotallista tulisi hyvä suoja mm. yli jääneille villoille ja kipsilevyille, kunhan lattia saataisiin valettua.