Jee, pääsin maalaamaan. Eli maalaan jo valmiiksi valkoisella ylitasatut seinät valkoisella pohjamaalilla. Kovin palkitsevaahan tuo ei ole, koska mikään ei näytä muuttuvan. Mutta innolla aloitin, koska tuonhan jälkeen saa jo maalata pintamaalin (no joo, hioa joutuu jotain kohtia vielä). Pintamaali kai tulee monessa paikassa olemaan valkoista sekin :). Mies haluaisi Tikkurilan Lumi-maalia, mutta minä kauhistelin sen hintaa ainakin nettikaupoissa. Onko kokemuksia miten helppo on saada tasaiseksi ja onko hintansa arvoista?

Kuvia ei nyt kovasti kannata ottaa, koska seinät näyttää siis tasan samalta kuin tasoituksen jälkeen. Ja saa nähdä montako päivää jaksan hihkua riemusta maalaamisurakan kanssa... ihan heti ei homma lopu.

Isäntä asensi minun maalatessa yläpohjaan vielä puuttuvia putkia, eli kattoviilentimen tippaputken ja imurimen poistoputken. Lisäksi yläpohjaan on tarkoitus lyödä lautoja kulkusillaksi, jotta siellä pääsisi kulkemaan vielä puhallusvillan asentamisen jälkeenkin. Puhallusvilla pitääkin sitten tilata seuraavaksi. Vaikka juuri nyt ei eristeitä ole ikävä (lämpöä oli tänään + 30) .