Tänään osuimme ruuvatessa ensimmäisen kerran siis putkeen. Onneksi kuitenkin kyseessä oli keskuspölynimurin putki. Eli asensimme miehen, isän ja kummipojan kanssa kattolevyjä alakerran putkihässäköiden kohdalle ja niinhän siinä kävi, että ruuvi (jopa kaksi) osui pölynimurin putkeen. Onneksi tajusimme tämän, eli levy irti ja paikkaus ja kaikki oli taas kunnossa. Mutta helposti noin voisi käydä, eikä edes huomaisi asiaa. Oikein alkoi pelottaa, että mihinhän kaikkiin muihin putkiin olemme mahtaneet osua...  Oikeasti pelottaa, että myöhemmin ei enää muistakaan kuinka paljon putkia seinien ja katon takana menee ja poraa jotain hyllyjä ihan rauhassa seiniin tajuamatta ollenkaan mitä kaikkea siellä takana on.

Alakerrassa alkaa katon levytys olla jo yli puolen välin. Kiitos siitä isälle ja Rasmukselle, jotka olivat talkoissa tänään!!!

Tasoittaja vieraili jo katsomassa kohdetta keskiviikkona ja oli valmis aloittamaan heti kun ilmoitamme, että levyt on paikoillaan. Eli nyt vaan pitäisi olla ahkera, että saisi levyt asennettua mahdollisimman pian.

Kesäpoikamme Miikka oli tänään viimeisen päivän. Sai autotallin paneloitua ja sokkelin slammattua. Nyt ei tallikaan ole enää huolestuttavassa jamassa vaikka loppuhommat menisi pitkällekin syksyyn. Miikka oli ahkera ja tunnollinen työntekijä, joten iso kiitos hänelle!

Tässä pari kuvaa, joissa panelointi on jo, mutta slammaus puuttui vielä,