Isännällä alkoi loma ja minullakin alkaa keskiviikkona. Loman aikaan on ladattu melkoisesti odotuksia,mitä kaikkea raksalla pitää saada aikaiseksi. Saa nähdä miten onnistumme.

Eilen tuli sisko perheineen pariksi päiväksi käymään ja siksi vietimme raksattoman perjantai-illan. Eli grillailtiin ja otettiin muutama lasi viiniä. Kyllä olikin mukavaa!

Tänään aloitimme aamulla rautakauppakierroksella. Hankintalistalla oli yläkerran kylppärin ja alakerran wc:n kattopaneeli ja ajatuksissa valkoinen peittävällä maalilla maalattu paneeli. Suurin osa tarjolla olevista vaihtoehdoista on joko lakattuja tai vahattuja kuultomaalattuja vaihtoehtoja. Kauniita nekin ovat, mutta meillä oli tuollainen valkovahattu katto lähes joka huoneessa aiemmassa talossamme ja nyt haluaisimme jotain muuta.  Peittävällä maalilla maalttuja vaihtoehtoja on tarjolla melko vähän ja niiden hinta kauhistutti. Vaikka paneelia tulee vain suhteellisen vähän, niin silti laskimme, että pääsemme todella hyville tuntitaksoille, jos ostamme käsittelemätöntä paneelia ja maalaamme ne itse valkoisiksi. Ja näin siis teimme. Eli iltapäivällä minä jatkoin yläkerran pohjamaalausta (alkaa olla loppusuoralla!) ja isäntä aloitti paneelien maalauksen. Lopputulos paneeleiden osalta näytti jo yhden maalauskerran perusteella todella onnistuneelta.