Viikonloppu meni lähinnä ulkopaneelien parissa. Tai minä lähinnä ihmettelin alhaalla, kun äijä keikkui nostimella ylhäällä. Sahasin sen mitä osasin noita paneelinpätkiä, mutta aika moneen pitää tehdä jotain kulmia ja muita systeemejä ja ne jäi minulta tekemättä.

Paneloinnilla on iso merkitys talon ulkoiseen siistiyteen. Varsinkin, kun mies on samalla asentanut ikkunoiden smyygilaudat paikoillen ja viilaa jos jonkinlaisia rimoja joka kolon kohdalle :). Mutta hyvältä näyttää.

Kesäpoikamme ehti myös lauantaina paikalle ja slammasi kivijalan, joten siltäkin osin ollaan vain maalia vailla.

Olen tähän asti ajatellut, että talon puuosat maalataan suunnilleen tuon pääoven värisellä harmaalla. Mutta nyt kun nuo maalarinvalkoiset pohjamaalatut laudat on paikallaan, olenkin alkanut miettiä, jos väri olisikin juuri tuollainen valkoinen. No, onneksi maalaus on edessä vasta ensi keväänä, eli ehdin vaihtaa mieltäni vielä monesti.

Tein minäkin sentään jotain miehen paneloidessa, eli tapetoin yläkerran aulaan ihanan kukkatehosteen. Tuosta tuli jopa parempi kuin uskalsin toivoa.

Ensi viikolla paneloinnin ohessa ohjelmassa on laatoitusta, putkimiehen ja portaiden kaiteiden asentajan pitäisi tulla paikalle ja myös puhallusvillat pitäisi saada yläpohjaan. Eli paljon on luvassa ensi viikollekin. Nyt hyviä öitä kaikille!