Tänään aamu alkoi eilisten hommien paikkauksella, eli mies ryhtyi pohjamaalaamaan keittiötä, kun minä lähdin tapettiostoksille. Onneksi ATV:lla sattui olemaan kaikki varastotapetit -20 %, eli vahingon korjaaminen tuli hiukan oletettua halvemmaksi.

Aloitettiin siis keittiön tapetointi uusiksi. Nyt kosteussively oli pohjamaalattu piiloon ja kaikki sujui hyvin. Tapetti on valkoista ja siinä on kiemuraista kuviota, joka näkyy vain tietyssä valossa kunnolla. On tosi kaunis tapetti, mutta kuvat ei tuo oikein tuota kuviota esille.

 

 Välitilaan tulee tapetin päälle kirkasta lasia.

Tapetoinnin lisäsi ehdimme listoittaa ruokailuerkkerin ikkunat, joita olikin jo melko monta

Huomenna aloitamme alakerran parketin asennuksen keittiön ja ruokailutilan osalta, jotta voimme ensi viikolla aloittaa keittiön asennuksen.

Myös kaivurikuskimme kävi tänään tuomassa vielä pari kuormaa multaa takapihallemme ja kaivoi jo tulevalle uima-altaalle syvennyksen merkitsemiimme kohtiin. Varasimme altaalle nyt alustavasti n. 8 X 4 m tilan. Ennen talvea pitää vielä talon ja autotallin vierelle saada kuorma soraa ja sitten piha saa jäädä talven ajaksi tuohon kuntoon odottamaan kevättä