Putkimies on nyt ahertanut meidän teknisessä tilassa ja saanut sen niin täyteen putkia, että ei meinaa sekaan mahtua. Tänään en saanut kuvaa, kun oli liian pimeää eikä tuolla ole vielä lamppua. Tänään paineistiettiin meidän lattialämmitys ja asennettiin wc-pytty yläkertaan ja seinä-wc teline alakertaan. Yes, pian meillä on toimiva wc. Kyllä jaksaa pienet asiat tuottaa iloa :).

Putkimiehen aherrus aiheutti sitten paineita myös meille, koska on varannut ensi torstaiksi lvi-tarkastuksen. Meidän pitäisi saada pesuhuoneen katto paneloitua, että saadaan pesuhuone kuntoon. Kodarin ja keittiön ja vähintään yläkerran wc:n kalusteet pitää saada asennettua viikonloppuna, että putkari saa laitettua hanat ja vedet alku viikolla. Keittiöön emme ole vieläkään saaneet tilaamaamme peitelevyä ja se estää siellä nyt tasojen asennuksen. Lisäksi tänään kun asensimme kodinhoitotilan kaappeja, huomattiin, että meille tullut allas on ns. huullettu malli, eikä sellaista huullosta tasoon pysty itse tekemään. Valmistajan eli Lapetekin sivuillakin mainitaan, että huullettu allas asennetaan aina tehtaalla. Meillä ei näin ole tehty. Itse asiassa meille olisi kelvannut päälleasennettava allas, mutta keittiömyyjä ei ole mielestämme tuota meiltä koskaan kysynyt. Tarkoitus oli saada sinne perus tasoon upotettu rst-allas.  Huomenna pitää taas soitella Puustelliin.

 

Myös liesituuletin on asennettu saarekkeen päälle ja näyttää isolta ja hienolta. Olimme unohtaneet vanerit liesituulettimen kiinityskohdista, mutta onneksi oli kuvia, joiden perusteella saimme kiinnityksen osumaan kattoparruihin. Saareke on vielä muuten vähän vaiheessa, eli kaapit on kiinnittämättä toisiinsa ja taso ja ovet asentamatta.  Nekin pitäisi tehdä viikonloppuna. Tuntuu, että lista on liian pitkä. Onneksi lvi-tarkastusta voidaan vielä siirtää, koska meillä on vielä 7 viikkoa aikaa saada talo muuttokuntoon.