Minulla oli perjantaina muuttovapaa. Tämä tarkoitti laatikoiden roudausta vahasta paikasta uuteen ja kaikkien niiden laatikoiden purkamista, mikä oli mahdollista purkaa. Silti tuntuu, että laatikoita jäi lojumaan ympäriinsä kauheat määrät. Vain murto-osalle tavaroista on mietittynä paikka etukäteen ja isännän ja minun makkarista puuttuu kaappi vielä kokonaan. Tosin toiveissa olisi että ensi viikolla voisimme sen jo saada.

Tämän viikonlopun aikana kuskasimme siis lähinnä pientä tavaraa. Joitain isompiakin siinä sivussa meni ja poikamme Leevin huone alkaakin olla suht hyvällä mallilla. Hänellä on jo sänkykin, eli voisi vaikka jäädä jo uuteen huoneeseensa. No ei sitten yksin kuitenkaan jäänyt.

Saimme myös vaatehuoneet kalustettua. Kaikkiin kolmeen tuli Elfan systeemit ja näyttävät ainakin nyt ihan hyviltä, kun eivät vielä pursu tavaraa :). Yritän ottaa kuvia huomenna.

Sunnuntain vietimmekin sitten lähinnä autotallin yhteydessä olevan varaston kimpussa. Rakensimme autotallin ja varaston välille väliseinän ja Leevi ja isäntä koolasivat katon levyjä varten. Lisäksi aloimme levyttää seiniä. Tavoitteena olisi saada varasto siihen kuntoon, että sinne voisi muuton yhteydessä jo viedä tavaraa, joten kiirettä pitää.

Kuvia ei kauheasti tule otettua, kun kuvattavaa on lähinnä vain kaaosta. Mutta yritän jotain napsia huomenna. Nyt hyvää yötä!