Taas on mennyt melko tovi viimeisestä päivityksestä ja melkoisesti on taas tapahtutkin, vaikka tahti ei enää niin kiivasta onneksi olekaan kuin pahimpina aikoina.

Vaikka kaupungin hommia usein arvostellaan joustamattomaksi, on meillä asiat sujuneet salaojien kaivuiden osalta todella hienosti. Halusivat vain kuvan miten salaojitus menee tällä hetkellä ja sen jälkeen korjasivat sekä korkeudet että vedot myös meiltä kaupungin liitokseen kuntoon. Lisäksi olivat siirtäneet liittymämme oikeaan paikkaan ja tasoittaneet talon ja autotallin välisen osuuden todella hienoksi. Soraakin tuohon oli ajettu melkoisesti ja kaikki tämä täysin ilmaiseksi. Täys kymppi siis kaupungille ja urakoitsijalle! Eli taas olettaisin, että nyt kaikki maan alle jäävät kaivot, viemärit ja sade- ja salaojat on kunnossa... toivottavasti. Hyviä kuvia ei tuosta urakasta ole, koska aina kun itse paikalle pääsimme, oli pimeää.

 

Saunan teko on myös edistynyt mukavasti. Panelointi sujui ilman isompia ongelmia. Seinille meille tuli 120 leveää tervaleppäpaneelia ja kattoon sormipaneelia

Lauteet tuli Tähtilauteilta ja ne oli esikoottu tehtaalla ja otettu kuvat mukaan. Lauteista löytyi ruuvit paikoiltaan ja reiät, jonne ne pitäisi yhdistää, eli paljon helpommaksi homma ei enää voisi mennä. Tässä ei ainakaan kannata asennuksesta maksaa, jos ruuvinväännintä osaa itse käyttää. Valmiista lauteista ei ole vielä kuvia, koska näpräämme kuituvalojen kimpussa parhaillaan. Jouluna kyllä jo saunotaan!