Iv-koneemme on ollut pari päivää seisahduksissa, koska epäilivät Valloxilla jonkun emolevyn johdon olevan nyt löysällä, koska ilmoittaa Väylävikaa. Soitin huoltoliikkeeseenkin taas ja lupasivat keskustella Valloxin kanssa ja ilmoittavansa milloin taas tulevat katsomaan konetta. Ikävää on se, että esimerkiksi yläkerrassamme alkaa selkeästi olla huono ilma ja varsin lämmin,koska ilma ei vaihdu. Saman huomaa pesutiloissa.

No tänään mies sitten meni ottamaan koneen irti pistorasista aamulla ja äsken laittoi se takaisin ja kone alkoi toimia ihan hyvin. On nyt tuossa pöhissyt 4-tasolla tunnin verran ja toimii ihan moitteetta. Toivottavasti siis olisikin ollut vain resetointia vaille. Sitäkin tosin eilen jo kokeiltiin, mutta pidettiin pois päältä vain parisen minuuttia ennen uudelleenkäynnistystä ja sillä ei ollut mitään vaikutusta. Mutta nyt oli irti seinästä monta tuntia.

Mielenkiinnolla odotan seuraavaa ongelmaa, sillä teknisessä tilassamme on niin hirveästi erilaista koneta, venttiiliä, säiliötä ja muuta härpätintä, että kaiken sen toimivuus on suoranainen ihme.