Perheessämme riehuu kova flunssa, taitaa olla influenssaa. Tytär on sairastanut jo kaksi viikkoa, eikä mitään pientä nuhaa ja yskää vaan kuumetta, horkkaa, hirveää niistämistä ja yskää joka saa oksentamaan. Nyt sama näyttää iskeneen sekä minuun että isäntään. Toivottavasti ei kestä seuraavaa kahta viikkoa, koska nyt kahden päivän jätkuvan päänsäryn ja nukkumista estävän niistämisen jälkeen ei kyllä millään jaksaisi tätä enää yhtään päivää.

Toisaalta nyt on ihan hyvä sairastaa, koska ei voi ulkoilla tai rakentaa autotallia, koska pakkasta on yli -20 astetta.

Iv-koneemme tilanteesta en ole edes jaksanut uusia päivityksiä kirjoitella, mutta joka toinen päivä olisi voinut kirjoittaa, että taas toimii ja joka toisena on ilmaantunut joku ongelma. Jos koneen sammuttaa tai se sammuu useammaksi tunniksi, niin se lähtee toimimaan ihan ok ja toimii suht normaalin oloisesti noin päivän. Sen jälkeen ilmaantuu joko väylävika tai viimeksi jäi kahdeksi päiväksi junturaan ilmoittamaan CO2 anturin asennuksesta. Meillä ei ole CO2 anturia ollenkaan :).

Tänään huoltomies kävi taas asiaa ihmettelemässä ja tarkisteli Valloxin ohjeiden mukaisesti kaikki liitokset, mutta ei niissä mitään kummallista tuntunut olevan. Taas tuo kone pöhisee ihan ok, mutta tuskin enää huomenna...

Olen melko kärsivällinen näissä vika asioissa, koska uskon että vian löytäminen ei usein ole ihan helppoa, mutta aika pian saavat kyllä irrottaa tuon aparaatin ja tuoda uuden tllalle ja tutkikoon vikaa omissa tutkimuksissaan vaikka vuoden sen jälkeen. Minusta se tilanne että olemme asuneet talossamme nyt 3,5 kk ja siitä iv-kone on ollut rikki yli kuukauden alkaa jo ylittää sietokynnyksen.