Viikonloppuna ja koko vapun oli ihana sää. Sää myös auttoi terassiprojektimme etenemistä, sillä ulkona oli mukava puuhastella.

Olemme saaneet sekä etuoven edustalla olevan pienen terassin että takapihan isomman terassin jo hyvään malliinAukot reunalaudoituksessa on portaiden paikkoja, eli portaat puuttuu vielä kaikkialta. Myös terassin kaiteet eli rimoitukset puuttuu. Rimoja on nykyään useammanlaisia, on vinorimaa, suunnikasta, suoraa ja ruskeaa, valkoista ja puuvalmista. Ollaan ajeltu eri asuinalueilla ja pällistelty erilaisia vaihtoehtoja ja yritetty miettiä mikä olisi meidän valintamme. Lisäksi pitäisi miettiä millaisella tiheydellä rimoitus tehdään. Hankalaa... On helpompi bongata vaihtoehtoja, jollaisia emme ainakaan halua :).
Aika varmaa on, että valintamme on valkoinen rimoitus, mutta muuta ei vielä ole päätetty. Huomenna pitäisi päättää...

Terassi on toistaiseksi kalustettu meidän vanhoilla terassikalusteilla ja niillä mennään ainakin tämä kesä. Uudet maksaa melkoisesti, eli ihan heti ei ole varaa sellaisiin investoida, eikä kyllä ole tarvekaan. Parvekkeelle tosin pitää jotain ostaa. Mutta melkein unohdin, eli ostinhan minä jo tuollaisen ison Fatboy riippukeinun :). Senkin voisi jo pian koota tuohon terassin nurkkaan. Jännittää, että miten se pysyy siinä tuulella. Melkoinen purje kun on, niin ottaa varmaa tuultakin aika hyvin.

Terassilla on muuten uudessa talossa todella iso merkitys, koska heti pihastamme tuli paikka, jossa voi istuskella ja nauttia, kun tähän asti pihalla on voinut olla vain hommissa, koska ei ole ollut edes paikkaa mihin istua.