Pian alkaa siintää silmissä jo lopputarkastuksen mahdollisuus.
Talossa pahiten kesken ollut asia on ollut parveke, mutta nyt sekin on valmiina. Tai pintamaalausta vaille, mutta maalit ei tarkastuksiin ja asumiseen vaikuta.

Ensin asennettiin parvekkeelle Kerabitin parvekekermiä


Parvekkeemme on kokonaan katon alla sisäänvedettynä, joten varmaan joku halvempikin vesieristys olisi tuossa toiminut, mutta tuo Kerabitin uusi parvekkeille tarkoitettu kermi oli helppo asentaa, koska ei vaadi hitsausta. Nyt pitäisi olla ainakin määräysten mukainen.

Sen jälkeen koolaus ja lattian oikaisu ja terassilaudat

Parvekkeen kattoon tuli luukku, josta on ulosvedettävissä ns. ullakkoportaat, joista pääsee tarvittaessa yläpohjaanLopuksi asennettiin kaiteet

Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat, että oikeasta reunasta puuttuu vielä pari kaiteen palasta. Tuon verran kaidepuu loppui kesken. Autokatokseen kyllä rimaa tarvitaan myöhemminkin, eli pitää lähteä hakemaan sitä lisää ja aloittaa taas pienimuotoiset maalaustalkoot. Nyt kylläkin määrä on melko pieni.
Lisäksi kaidepuiden alle tulee vielä yksi rivi terassilautaa ja pari paneeliriviä.

Parvekkeen puuttuvat osat on niin pieniä, että eivät estä parvekkeen käyttöä. Ja koirammekaan ei mahdu noista väleistä putoamaanVielä kuvaa vähän kauempaaKuvasta näkyy lisäksi vielä muutama kesken oleva peltihomma, eli terassin katolta ruokailuerkkeriä vasten nouseva pellinpala puuttuu ja yhdestä ruokailuerkkerin kulmasta puuttuu syöksy. Nämäkin peltiseppä kävi tänään mittaamassa, eli ensi viikolla noidenkin pitäisi olla kunnossa.
Sen jälkeen pitäisi ajaa vielä takapihalle maata ja tasoittaa se oikeaan korkeuteen ja sitten vielä istutusmullat päälle.Jos jollakulla on Turun seudulta suosituksia, mistä saa kalkittua multaa kilpailukykyiseen hintaan, niin suosituksia otetaan mielellään vastaan. Tuota kun menee pihaamme useampi kuorma ja hinnat vaikuttavat melko suolaisilta...