Viime viikon talvilomalla päästiin terassien kaiteiden kanssa hyvään alkuun ja nyt on töiden jälkeen aherrettu edelleen niiden kimpussa.
Päädyimme lopulta valkoiseen vinorimaan kaidemateriaalina. Sahattuna tuota olisi ollut valmiiksi maalattunakin, mutta Puukeskus myi höylättyä puuvalmista ja se on kyllä paljon sahattua kauniimpaa. Mutta maalaustahan tuo sitten tarkoittaa. Eli rimoja on pohjamaalattu, maalattu ja asennettu. Kaikkiaan tuota tulee noin 400 m, eli käy ihan urakasta rimojen neljältä puolelta maalaus. Mutta paljon säästettiin valmiiksi maalattuun verrattuna ja lisäksi tosiaan saatiin rima höylättynä. Eli ei harmita maalaus ollenkaan.

Etuterassi on nyt portaita vaille valmis

Takaterassin kaiteista suurin osa alkaa olla paikallaan, osa on vasta maalattuna. Samaa rimaa tulee vielä parvekkeelle, mutta siellä on ensin tehtävä lattia ja katto eli rimat saa siellä vielä odottaa.
Tuolla oikealla erkkerin seinässä näkyy muuten myös maalattuna osa seinästä ja tuossa on nyt se väri, joka ollaan viimein päätetty valita puuosien ja autotallin väriksi. Ei mielestäni ainakaan sinerrä, ehkä tosin hiukan vihertää :). Harmaa on vaikea väri.