Vielä ei ole helteet alkaneet, mutta meidän puolesta saisi jo tulla. Ilmastointilaitteemme sekä ala- että yläkerrassa ovat kunnossa. Pieniä ponnisteluja ja naamiointeja tuo alakerran kone vaati, mutta ihan siedettävä siitä tuli. Varsinkin, kun koko laite ei nyt ole mikään koristus, niin pieni lista alapuolella ei enää tahtia haittaa

Yläkerrassahan meillä on tuo kattomallin puhallinYhtäkkiä päätimme myös aikaistaa maalaushommia niin, että aloitammekin talon puuosien maalauksen jo juhannuksena, kun luvataan suht hyvää keliäkin. Torstaina on tulossa nostin ja sen kanssa pitäisi painaa pitkää päivää sitten kun muut viettää juhannusta mökeillään :).
No, saatan kuulostaa katkeralta, mutta oikeasti en ole. Viihdyn juuri nyt niin hyvin uudessa kodissamme, että kaikki hommatkin on tosi mukavia. Ja muutaman kerran olen taas saanut jo muistutuksen, miksi se mökkeily ei ole minua varten. Inhoan NIIN PALJON hyttysiä! Eli pyöräilemme vaikka Naantalin rantaan siiderille töiden lomassa, jos alkaa kaivata pientä hengähdystä ja se riittää minun juhannusjuhliini.