Joitain aikoja sitten maalasin epätoivoissani monta erilaista raitaa autotallimme kylkeen ja kyselin myös blogia seuravien mielipidettä väreistä. Etsimme nimen omaan harmaata ja kaikki värit tuntuivat seinässä aina näyttävän siniseltä. Enkä siis missään nimessä halua sinistä autotallia. No samaan ongelmaan totesin monen muunkin törmänneen, kun blogeja selailin. Samalla harmaalla kuin autotalli maalataan myös talon puuosat, joita on siis lähinnä tiiliverhouksen päällä ja ruokailuerkkerissä. Nyt olemme vihdoin löytäneet mieleisemme maalin ja autotallin maalaus on jo hyvässä vauhdissa. Mitä mieltä olette? Ja arvion saa antaa vain maalista, romuja autokatoksessa ei saa arvioida :).


Me ainakin olemme väriin tyytyväisiä. Ei näytä ainakaan siniseltä. Vielä hiukan jännittää, miltä tuo väri näyttää talon puuosissa, mutta sitä emme pääse näkemään ihan vielä, sillä talon puuosat maalataan vasta kesälomallamme.

Sitten vielä kuva minun viikonlopun luomuksestani, eli yrttilaatikosta. Tein sen ihan itse :).Nyt vaan odottelen koska persiljat, basilikat ja salaatit putkahtavat esille :)