Liian kuumista keleistä ei viime päivinä ole ollut huolta, pikemminkin päinvastoin. Uskon kuitenkin, että helteet alkaa päivänä minä hyvänsä, heinäkuussa viimeistään :).
Meillä on viilennys talossamme toteutettu maaviileätä käyttäen puhallinkonvektoreiden kautta. Yläkerran puhallin on paikallaan ollut jo kauan, mutta alakerran seinämallinen puhallin on ollut asentamatta. Kävi nimittäin niin, että kukaan ei meille etukäteen kertonut, että laite olisi pitänyt asentaa paikalleen ennen seinän takapuolen levytystä, jolloin asennuksen olisi voinut tehdä seinän takapuolelta. Ja nyt takana on jo laatoitetu wc:n seinä. Asennustilaa kun puhaltimessa on todella vähän ja putket aivan hemmetin jäykkiä.
No nyt soitin kuitenkin putkimiehellemme, että laite pitäisi nyt keinolla millä hyvänsä saada seinälle. Putkimiehemme onneksi ehti paikalle saman tien ja tehtiin sotasuunnitelma, jota nyt lähdetään tiistaina toteuttamaan. Uskon, että hyvä siitä tulee.
Tässä kuva tästä harmaita hiuksia aiheuttaneesta laatikosta. Nuo valkoiset jäykät putket pitää saada kykettyä koneen takana oleviin kupariputkiin ja vielä eristää koko hoito.



Lisäksi tässä pari kuvaa etä-sähkärillemme laitteelle aikanaan vedetystä johdoista.
Tässä viisipiuhaisessa luki "ilmastointikone"




Toisessa luki "ilmastointi ohjaus"



Tässä koneesta tuleva piuha