Loma tuntuu kerta kaikkiaan loppuvan kesken. Viikko onneksi vielä on jäljellä. Hommia riittää, mutta hyvin on hommat edenneetkin.
Vuodatuksen ongelmien takia en ole päässyt päivittämään tlannetta sitten juhannuksen jälkeen, mutta tässä kooste tapahtumista.

Maalaus on saatu valmiiksi. Kyllä sitä maalattavaa riitti tällaisessa tiiliverhoillussakin talossa ihan riittämiin. Varsinkin nuo "mukavat" katot ja räystäät oli mielenkiintoisia paikkoja maalata. Kiitos vaan isännälle avoräystäiden valinnasta :). No hienolta ne kyllä nyt valmiina näyttää. Ja toivottavasti seuraava maalausurakka ei ole edessä ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen.Pojan pääasiallisena kesätyönä oli autotallin maalaus. Kiitos isosta urakasta Leeville!Mies otti nostimella myös hauskoja kuvia vähän eri kuvakulmastaAutokatoksen rimoitus saatiin tehtyä eräänä sadepäivänäOlemme myös aloittaneet pihan tasaamisen mullalla, jotta saisimme nurmikon kasvamaan vielä tänä kesänä. Samalla istutimme tien viereen kaivamaamme kuoppaan Marja-aroniaa aidaksi. Hetken se ottaa, että noista varsinainen aita kasvaa :).
Nyt etupiha alkaa olla jo hyvällä mallilla ja osa takapihastakin. Toista multakuormaa levitellään takapihalle kärry kerrallaan sen mitä sää antaa periksi. Mutta eiköhän tuo ennen loman loppua ole levitetty. Tosin sen jälkeen on luvassa ainakin vielä se kolmas kuorma...
Sikäli meillä on ollut hyvä tuuri, että heinäkuu on ollut poikkeuksellisen viileä ja kostea, joten ruoho on alkanut hyvin itää ilman loputonta kastelua

Loppukevennykseksi kuva terassilautojen jämistä kyhäämästäni kukkalaatikosta.