Olen lukenut useammastakin blogista, että sokkelin pinnoitus Yki rouhepinnoitteella ei ole ylivoimaisen vaikea tehtävä. Kun vielä olen rakentamisen yhteydessä löytänyt itsestäni pienen muurarin, niin päätin tehdä homman itse. Sokkelihan on meillä ollut slammattuna jo pian vuoden. Olin kuitenkin mullan levitys puuhien keskellä ajatellut, että sokkeli jääköön vaikka ensi vuoteen.
Nyt kuitenkaan emme saaneet kolmatta multakasaa ihan heti tontillemme ja minulle jäi aikaa viime viikonloppuna aloittaa sokkelin kimpussa harjoittelu. Päätimme väriksi saman kuin on myös peltikattomme ja ikkunapellimme ja vesikourumme eli RR23. Tummahan se on, mutta koska samaa sävyä jo muutenkin on talossa, niin se oli paras vaihtoehto.

Ostin ensin vain yhden rouhepurkin, koska en ihan uskonut vielä kykyihini. Mutta nettiopiskelujen avulla pääsin ihan hyvin hommaan kiinni ja aine loppui heti alkuun kesken. Koska sunnuntaina ei uutta saanut kuin Bauhausin sikahinnalla, jäi jatko suosiolla tähän alku viikkoon. Tänään sainn ainetta lisää ja homma jatkui. Yli puolet on jo tehty :).
Seuraava työlistalla sitten pinnoituksen jälkeen on tuon alapohjaan menevän aukon modifioiminen jonkinlaisella luukulla.