Pihassamme mylläävä kaivuri ja miehet olivat tänään tehneet hyvää työtä ja oli paljon mukavampi tulla tänään kotiin kuin eilen. Piha oli tasattu, lannoitettu ja heitetty nurmikonsiemenet itämään. Takanurkan muutamat pois otetut Aroniankin taimet oli istutettu takaisin.  Eli lupaukset pihan korjaamisesta ennalleen oli täytetty.
Lisäsimme vielä hiukan sitä samaa siementä mitä muuallakin olemme käyttäneet tuonne joukkoon ja isäntä vielä jyräili alueet kertaalleen, mutta muuten näytti ihan hyvältä.

Altaan paikka on nyt melko kuiva ja sen kulmassa on salaojakaivo, jonne yhdistämme tuonne kaivannon pohjalle tulevat salaojaputket.
Kaupunki oli myös toimittanut melkoisesti ylimääräistä multaa pihallemme, eli nyt meillä on multaa vielä hyvin naapurin ja meidän välisen pensasaidan istutuksiin ja ensi kevään mahdollisiin painauman korjaamisiin. Kasa saa nyt jäädä siis odottamaan kevättä.

Altaan pohjan salaojitus ja soraus olisi hyvä saada tehtyä vielä ennen talvea eli tilaan meille vielä viikonlopun iloksi kasan soraa.