Tänään on ollut ihanan syksyinen keli. Ihan kamala flunssa vaan haittaa vähän kaikkea. Ei jaksa ulkoilla, eikä kärrätä multaa. Ihan pikku hiljaa sentään koiran kanssa käytiin kävelyllä. Sieneenkin tekisi mieli, mutta ehkä ensi viikonloppuna...

Multaa on tosiaan kasassa pihassa vielä puolikas kuormallinen (n. 8 m3). Hiukan sitä voisi levitellä tuonne naapurin viereiselle rajalle, mutta takapihalle sitä ei kannata enempää kärrätä, koska perjantaina kaupungin miehet kävivät esittelemässä meille tonttimme perälle tulevan pintavesialueen suunnitelmia. Pihamme takaosaan tulee noin 4 m kaistale, jossa tulee olemaan pintavesialueen vuoksi rasite. Sinne tullaan sijoittamaan yksi pintavesikaivo ja maan alle kaivetaan putki, jonne naapurien kattovesiputket (jotka nyt tulee meidän ja toisen naapurimme tonteille) yhdistetään.
Saamme onneksi yhdistää myös tuon uima-allasta varten tehdyn kaivannon vedet tuohon samaan putkeen, eli saamme salaojitettua myös tuon alueen saman tien. Lisäksi teemme kallistukset takapihalta kohti sinne tulevaa kaivoa, joten pintavedetkään eivät jää makamaan takapihalle. Kuulostaa siis ihan hyvältä suunnitelmalta eli tulemme tuohon suostumaan, vaikka rakenteilla olevan naapuritalomme omistaja ei ollut omalle tontilleen putkea suostunut ottamaan. Voihan toki olla, että joskus tulevaisuudessa kaupunki joutuu tuolla alueella tekemään jotain mutoksia ja silloin se tarkoittaa mahdollisesti meidän tonttimme kaivamista. Mutta tuskin tuollaista ihan lähiaikoina tapahtuu. Putket luvattiin vielä eristää, jotta jäätyminenkään ei aiheuttaisi ongelmia.
Ja kaupunki kyllä lupaa korjata kaikki, mitä joutuvat kaivamaan samaan malliin kuin ne nytkin ovat. Eli valitettavasti meidän nurmikkomme, joka saatiin ihan kivasti kasvamaan, menee takapihalta osittain uusiksi :(. Mutta nurmikko nyt onneksi kasvaa suhteellisen pian uudelleen. Eli pääasia, että vesiä ei jäisi takapihalle makaamaan ja tämä homma saataisiin pois päiväjärjestyksestä.Sitten olisi sitä myytävää tavaraa, eli siivosimme autotallia ja seuraavat tavarat voisi pistää kiertoon seuraavalle rakentajalle

Laattaleikkuri


Laminaattileikkurija Sencon a900fn runkonaulain + n. 3000 kpl siihen sopivaa naulaa
LIsäksi pojan makuuhuoneessa oleva Kirenan liukuovikaappi olisi myytävänä, koska se on hiukan huoneeseen liian iso.
Kapin runko ja sisäosat on tammenvärisiä. Ovet ovat valkoista lasia ja peiliä. Kaappi on sisältä jaettu kahteen yhtäsuureen osaan. Kaapissa on 8 kpl hyllyjä ja tankoa, joita voi siirrellä halutusti. Kaapissa on takalevy ja päällä halogeenilippa. Kuljetuksesta Turun lähialueille voidaan sopia.