Meillä oli tänään jännittävä päivä, koska meillä oli talomme lopputarkastus. Kuuliaisesti olimme viimeistelleet kaikki muuttotarkastuksessa vielä kesken olleet asiat ja muutenkin viimeistelleet paikat. Mutta silti tietenkin jännitti, jos kuitenkin jotain on unohtunut.

Mutta läpihän se meni. Tosin pari asiaa tuli esille, eli yksi pöytäkirja oli kaupungille toimittamatta ja sen lupasimme toimittaa jälkikäteen. Lisäksi terassimme rappuset tarvitsisivat kuulemma kaiteet. Plääh, ne kun on minusta rumia. Tietoisesti jätimme kaiteet tekemättä, vaikka putoamiskorkeus ylitti 10-20 cm sallitun, koska ajttelimme, josko tuo kuitenkin menisi läpi. Mutta tarkkojahan nuo tarkastajat on. No ehkä minun on alettava suunnitella vielä noita kaiteita, koska kai se turvallisuus pitää olla se ykkösasia.

Onneksi parvekkeen kaiteet meni läpi. Meillähän on kaiteina vaakarimoitus parvekkeella ja välit on 2,8 cm ja tiedän, että monissa kaupungeissa olisi vaadittu vielä kaiteiden taa verkot tai pleksit. Onneksi meillä ei.
Seuraavaksi ajattelinkin kirjoittaa blogiini vielä yhteenvedon siitä, mitä kaikkea olemme vuoden asumisen jälkeen huomanneet, että tekisimme mahdollisesti toisin ja mitkä valintamme ovat mielestämme osuneet nappiin.
Muuten olen kyllä alkanut pohtia vieläkö blogiini riittää päivitettävää vai joko se olisi tullut tiensä päähän. Pitääpi miettiä, jos keksisi jonkun uuden aiheen ja bloggailisi jatkossa siitä, sillä tämä kirjoittaminen blogiin on ollut mukavaa hommaa. Mutta ihan vielä en ainakaan laita pillejä pussiin, vaan vielä riittää aiheita rakentamisenkin ympäriltä.