Viikonloppuisin on onneksi sattunut olemaan suhteellisen hyvä ilma verrattuna viikolla olleisiin keleihin ja olemme pytyneet vielä jatkamaan pihahommia.

Hommat alkaa olla siinä mielessä hyvissä kantimissa, että olemme voineet jo hiukan fiilailla ei-niin-pakollisia juttuja. Teimme mm. autokatokseen pienen lisäosan rimoitukseen, joka peittää mukavasti sen taakse jäävät polttopuut.
Autokatoksen sokkelin saattaa tarkkanäköisimmät huomata, eli osa (katoksen sisäosa) on käsitelty pinnoitteella ja osa ei. Pinnoitin aokkelista sen osan, mihin ritti talosta jäänyt pinnoite, mutta uutta purkkia en enää hakenut, eli loppu jää kevään hommiksi. 

Harmittavaa on myös se, että takapihamme on edelleen ihan hirveän märkä. Kaupungin hommien jälkeen tilanne vaan paheni, eli vesi kertyy takapihalle jääneeseen alenevaan kohtaan. No tosin nyt on ollut ihan hurjan märkä syksykin, joten nyt tilanne on varmaan pahimmillaan. Mutta selvää on, että kaadot kaivoille ei siis ihan osuneet kohdilleen. Olen tästä soittanut kaupungille ja sovittiin, että odotamme kevääseen. Harmittaa vaan, kun takapihalle ei juuri pysty edes menemään vajoamatta kuraan

Positiivista kuitenkin on, että olemme saaneet kaikki sorat ajettua pois keskeltä pihaamme ja multakin hupenee tuonne naapurin ja meidän väliseen kaivantoon kärry kerrallaan, eli pian ei ole sitäkään kasaa enää. Sovinkin juuri tänään tulevien naapureiden (muuttavat ihan lähiaikoina) kanssa, että me ajamme tuon kaivannon täyteen multaa ja he hankkivat aitataimet ensi keväänä, jolloin kustannukset menee suht tasan.

Oikeastaan voisi vaikka lumi jo tulla, niin olisi pakko antaa periksi :).