Blogissa on ollut hiljaista, koska talon valmistuttua ei juurikaan enää ole uutta kerrottavaa kuin pihalta. Pihahommat taas ovat keskittyneet lintujen ruokkimiseen ja lumen luomiseen viime aikoina. Mukavaa kylläkin, että ehtii nauttia ja vain olla vaihteeksi.

Joulun vietimme viime vuotiseen tapaan kotona, koska ei täältä vielä jouluksi malta muualle mennä. On mukava koristella kotia erilaisilla koristeilla, kukilla ja valoilla. Pian noita koristeita kai on jo alettava kerätä poiskin. Ainakin kuusi saa pian kyytiä, vaikka kaunis onkin, mutta varisee niin vietävästi.

Alla muutama joulukuvaAivan ihana kynttilä, josta palaessa jäi tuollainen pitsireuna. Ostin sen Sisustuksen koodista ja olisin ostanut toisenkin, mutta harmikseni ne oli kaikki myyty joulun alla. Lyhty on ostettu samasta paikasta ja ihana on sekin.Meillä oli perinteinen tiheä kuusi ja punaiset koristeet. Monissa blogeissa näkee tosi tyylikkäitä mustia ja valkoisia kuusenkoristeita ja kuusia ja paketitkin sävy sävyyn, mutta meillä mennään perinteisesti edelleen. Niin ja kuusenkin "kuuluisi" kai olla sellainen kitukasvuinen nykyään :).Otsikon mukaisesti on jo kevään ja kesän suunnitelmatkin alkaneet pyöriä päässä. Paljon olisi kaikenlaista tekemistä, mutta pitää rauhassa miettiä mitä minnekin tehdään ja mihin rahat ensin "sijoitetaan". No, aloitettiin kylläkin jo siitä ehkä kaikkein turhamaisimmasta, mutta varsinkin muksujen odottamasta hankinnasta, eli uima-allas saapui viime viikolla paketeissa odottamaan kevättä.
Kummallinen ajankohta johtui siitä, että tajusin arvonlisäveron nostavan hintaa sen verran, että otetaan sekin hyöty talteen ja hankitaan allas jo nyt. Kyseessä on tuollainen Uimari-verkkokaupasta ostettu teräspeltiallas. Kokoa altaalle tulee 7,3 x 3,6 m ja syvyyttä n. 1,2 m. Jos se nyt saadaan vaan kasaan :). Kovin on pienissä paketeissa, eli vaikea uskoa, että noista tulisi joskus uima-allas.

Pohjatyöthän saimme jo tehtyä viime kesänä, eli sikäli hommaa päästään keväällä jatkamaan jo siitä mukavasta eli kokoamisvaiheesta. Eristeet toki pitää vielä asentaa kaivannon pohjalle ennen allasta.

Kokoamisesta saatte varmasti lukea keväällä sitten enemmän.

Koska kirjoitettavaa on nykyään harvakseltaan, niin Oikein Hyvää Uutta Vuotta ja keväänodotusta kaikille!