Aika kuumaa on ollut. Täällä Turun seudulla ei ole satanut moneen aikaan. Ei edes ukkoskuuroja, mitä suurimmassa osassa maata tuntuu ainakin olleen. Oikein jo toivoisi vesisadetta, koska pihamme nurmikko ja kaikki kasvit ovat vielä niin nuoria, että pelkään etteivät ne selviä näin kuumasta. Nurmikko yritetään pitää hiukan pitkänä, jotta se ei palaisi ihan helposti. Laitoin tosin yhdelle nurkalle uutta siementä ja vaikka alue ei kovin iso ole, niin aika hyvin tuo kastelu näkyy heti veden kulutuksessa.

Monenlaisista aktiviteeteista huolimatta olemme saaneet pikku hiljaa myös talon ja uima-altaan välistä terassiakin eteenpäin. Terassin kansi altaalle asti alkaa olla valmiina. Nyt on hyvin tilaa myös riippukeinullemme. Altaan ympärille on tarkoitus jatkaa terassia vielä myöhemmin, mutta ensin tehdään se tuohon mihin terassin runkokin on jo kyhätty. Ehkä elokuussa saadaan jatkoakin tehtyä, kun on loma.

IMG_5685-normal.jpg

Saimme myös tällaisen kopin pihallemme viime viikolla

IMG_5680-normal.jpg

Koppi tuli ammattikoululta, josta olimme tilanneet pihavajan. Vajassa on tarkoitus säilyttää polttopuita ja puutarhavälineitä, kuten ruohonleikkuri, trimmeri, lapiot, haravat, kolat jne. Ne kun vie turhaan tällä hetkellä tilaa autotallin yhteydessä olevasta lämpimästä varastosta, joka muutenkaan ei ole kovin suuri. Kopin maalaus jäi meidän tehtäväksi, joten ehkä sekin lisätään lomalla tehtävien hommien joukkoon. Ei taida kuukausi riittää mihinkään :).