Kesä tuntuu taas kiitävän ihan liian nopeasti. Eli keväällä oli miljoona homma, jotka "tehdään sitten kesällä" ja vain murto-osaa on ehditty aloitella. No toisaalta ei noista hommista juuri mikään ole sellainen, etteikö niitä voi tehdä seuraavinakin kesinä. Ja eihän meillä ole lomiakaan vielä ollut, joten varmaan vielä jotain saadaan tehtyäkin. Toisaalta, nyt kun talo on kunnossa ja terassit ja uima-allas valmiina, on kyllä mukava vaan välillä nautiskellakin. Onneksi kesä on ollut mitä parhain uima-altaalla oleskeluun. Veden lämpötila vaihtelee 22-24 asteen välillä, eli kyllä siellä kelpaa uiskennella.

Uima-altaalle tulevaa terassia olemme hiljalleen työstäneet eteenpäin.

IMG_5747-normal.jpg

Isoin osa terassista on nyt kannen osalta valmis, kaiteet tosin vielä puuttuu. Lomalla olisi aikomus jatkaa vielä altaan molemmin puolin n. metrin leveää osaa, josta pääsee esim. putsaamaan altaan helposti.

Olen myös suunnitellut tontin yhteen kulmaan ns. "hyötypuutarhaa" ja olen nyt pystyttänyt sinne pari kompostia ja istuttanut karviaisen, mustaherukan, raparperia ja pensasmustikkaa

vaihto%20148-normal.jpg

Tuonne kulmaan ehkä joskus vielä saan yrttilaatikoita, pienen kasvimaan ja ehkä kasvihuoneenkin...

Vaikka pihakivetykset puuttuukin ja ruohokin kasvaa joissain paikoissa vielä melko kituttamalla (enimmäkseen kyllä tosi hienosti), niin kaiken kaikkiaan pihamme alkaa olla jo siinä mallissa, että siellä oleskelu alkaa olla ihan nautinnollista. Eli mikäs se on kesästä nautiskellessa.