Aamu alkoi taas kuudelta jo tutuksi tulleilla lumitöillä :). Puolitoista tuntia hikistä hommaa, mutta siinä sitä tuli päivän kuntosalit heti aamusta. Voisin kyllä luopua kuntosalikortista kokonaan...

Tänään sai Kastellin asennusporukka hommansa tehtyä ja käytiin hyväksymässä tähänastiset hommat. Peltikatto tulee vielä Kastellin toimituksena, mutta asennuksen suorittaa ensi viikolla Ruukki.

Eli nyt on talossa ikkunat tiivistettyinä paikoillaan. Parissa ikkunassa oli kolhuja, mutta ne asentajat olivat jo ylös merkinneet ja tieto menee Kastellille. Yläpohjassa on eristeitä vasta osittain, jotta imastointiasennukset saadaan tehtyä. Asennusryhmästä joku tulee viimeistelemään tuon, kunhan soitamme, että saa tulla. Ihan reilu peli. Olemme kaiken kaikkiaan ihan tyytyväisiä ainakin tähän asti Kastellin toimintaan.

Ryhmä myös siivosi sisätiloja ennen poistumistaan. Tosin pihassa oli sitten melkoinen määrä muovia ja eristettä, mutta sieltä ne oli suhteellisen helppo siivota.

Tässä mallissa siis ollaan (HUOM, kuvissa on vielä siivoamatta:)) 

Tänään alkoi myös hormin muuraus ja työ etenikin jo tosi pitkälle. Lauantaina tehdään viimeinen läpimeno katolle ja ulkopuolinen osuus. Ensi viikolla hommiin sitten tuleekin Ruukin kattoasentajat.