Huh, kyllä juhlien järjestäminen on melkeinpä rakentamista rankempaa. Tyttären rippujuhlat oli tänään ja koko viikko on leivottu lusikkaleipää, tuulihattua ja monenlaisia kakkuja sekä ruoaksi kiusausta ja salaatteja ja sen lisäksi väännetty kukkapuskaa yms. Ja lämpö kohosi keittiössä monesti varmaan lähelle neljääkymmentä. Tänään kaikki huipentui itse juhlaan. Kirkolla äidille tuli tippa silmään kaunista tytärtään katsellessa. Juhlapaikkana oli Huhkon kartano Raisiossa, koska väliaikaisasuntomme ei juhliin oikein taivu. Puitteet olivat siis hienot ja juhlat onnistuneet. Kiitos molemmille ihanille siskoilleni suuresta avusta tarjoilujen kanssa! Ja miehelleni kuljetus- ja siivousapuna toimimisesta. Ilman teitä ei juhlista olisi tullut lähellekään näin onnistuneet!

Tässä siis ensin kuvaa pöytäkukkasista, jotka on rakennettu ihan pelloilta (no jotain puutarhastakin...) löytyneistä kukista aiheesta innostuneen työkaverini avustuksella. Eli vinkkinä kaikille, että pelloilta löytyy vaikka minkälaisia ihania kukkia, eikä maksa mitään.

Sitten paluu raksaamiseen :). Eli tapahtuihan silläkin rintamalla menneellä viikolla, sillä autotallissa on nyt lattia. Ja komea onkin. Vielä pidämme siinä muoveja muutamia päiviä ja sen jälkeen on käyttökunnossa.

Nyt nukkumaan, sillä oli rankka lomaviikko takana. Onneksi huomenna pääsee töihin lepäämään :)