Viikonloppuna oli lämmintä. Onneksi meillä on raksalla puhallin, jonka saa kierrättämään ilmaa ja se auttoi edes hiukan viilentämään ilmaa. Viikonlopun urakkana oli ensin siirtää kesäpojalle telineet oikeaan paikkaan. Eli on saanut jo kahdelta sivulta paneloinnin siihen korkeuteen. että seuraavaksi tarvitsee jo telineitä. Tosin tänä aamuna satoi, joten jatkaa hommaa autokatoksen puolelta, koska siellä on suojassa sateelta.

Viikonloppuna saimme myös jatkettua alakerran levytystä ja ihan hyvin valmistakin jo tuli. Makuuhuone ja eteinen alkaa olla levytettynä ja keittiö puolessa välissä. Olohuoneessa on isoja ikkunoita, eli levyä sinne ei paljoa mene, mutta ne mitä sinne tulee, ovatkin astetta haastavampia, koska on isoa ikkunareikää, katkaisinta ja pistorasiaa melkoisesti. No jatkamme viikolla levy-pari illassa tavoitteella ja ensi viikonloppuna taas enemmän. Hyvässä tapauksessa ensi viikonloppuna voisi jo päästä kattojen kimppuun tai viimeistään juhannuksena.

Tänään tuli myös putkimies hommiin, eli saamme viimeiset hanakulmat paikalleen taloon ja tekee autotallin liitokset, jotta sielläkin päästään styroksien laittoon.

Eli tekemistä olisi, jos vaan olisi aikaa :).

Kuvia laitan taas myöhemmin.