Tällä kertaa ei ole uusia kuvia, joita kannattaisi esitellä, koska olen tapetoinut kodinhoitohuonetta valkoisella maalattavalla tapetilla. Kuvissa tuo ei näytä juuri miltään. Tapetin päälle vedetään edelleen valkoinen maali, eli valkoista on sitten päällekäin useampi kerros (tasoite, pohjamaali, tapetti ja maali) :). Kodinhoitohuoneen kaapinovet ovat harmaat ja lattia tumman harmaa, joten aivan valkoiseksi tuo ei jää. Otan kuvia kun saadaan kaapit asennettua.

Jatkan tapetointia olohuoneen tehosteseinästä, kunhan kodinhoitohuone on maalattu. Sen jälkeen tapetoimatta on vielä yksi seinä alakerran makuuhuoneesta, mutta sen jälkeen tapetointiurakka pitäisi olla siinä.

Minun tapetoidessani, on mies listoitanut yläkertaa ja se alkaa olla ihan muutamaa listaa vaille valmis. Eli kaikkien muksujen huoneet on muuttokunnossa. Äitini pesi sieltä jo ikkunatkin, eli hyvältä näyttää.

Tulevana viikonloppuna vietämme raksavapaata miehen veljen 50 v. päivillä. Päästään savusaunaan, paljuun ja järveen eli rentoutumista luvassa. Tulee tarpeeseen! Tämän viikonlopun jälkeen on luvassa rankka viimeinen kuukausi ennen muuttoa. Toivottavasti. Siis toivottavasti ei rankka, vaan toivottavasti sen jälkeen muutetaan :). Nyt hyvää yötä!

.