Ja isäntä huokaili :). Eli eilen oli yhden ison urakan vuoro eli maalämpöpumpun asennus. Aamulla pihaan kaarsi ensin nosturi, joka nosti pihassa olleen kaivonrenkaan maalämpökaivon suojaksi. Kymmenen pistettä kaivofirmalle, että hoisivat homman, vaikka sopimuksen mukaan se kuuluisi meille. Nyt meidän ei tarvitse tilata nosturia erikseen paikalle ja saatiin sekä kaivon että teknisen tilan asennukset hoidettua nyt samalla kerralla.

Sen jälkeen toisella autolla saapui pumpun asennusryhmä ja itse pumppu, joka on meillä siis merkiltään Thermian Diplomat.

Pieni tekninen tila asetti haasteita kuten arvasimme. Mutta siellä nuo vermeet nyt ovat. Ei käy putkimiestä kateeksi, kun tulee seuraavaksi tekemään käyttöveden liitoksia...  Ja isännän pitäisi vielä saada keskuspölynimuri sovitettua tuonne sekaan.

Pitkän työpäivän (12 h asennus-urakka) lopuksi järjestelmä täytettiin tosiaan alkoholilla, jota meni kuulemma noin 1 litra/m, eli jos kaivon syvyys on 152 m, niin aika paljon.... Mies odotti, josko edes joku liitos vuotaisi, niin saataisiin samalla tupaantuliaisviinat :).