Alakerran valusta selvittiin siis kunnialla ja eikös sitten ala vastaava rumba yläkerrassa. Yläkertaan meille tulee Knaufin kipsivalulattia. Muutimme vastaavan mestarin suosituksesta talopakettitoimitukseen kuuluneen harvalaudoituksen yläkerrassa umpilaudoitukseksi ja valamme suoraan sen päälle. Väliin tulee vain Knaufin paperi, joka aina kai noihin kipsivalulattioihin laitetaan. Jätämme siis yhden kipsilevyn lattiasta pois.

Mies oli laudoitusta ehtinyt jo aiemmin tehdä melko pitkälle ja viikonlopun aikana saimme lyötyä loput. Onneksi tuli hankittua miehelle lahjaksi tuo runkonaulain, kun ei noita kyllä kukaan naulaisi käsipelillä...

Nyt on yläkerrassa siis tosi komea lattia, eli ihan sääli on tuo vielä peittää :).

Alustavasti olemme sopineet, että 7.4. mennessä olisi lattialämmitysasentaja käynyt asentamassa yläkertaan putket ja 8.4. valettaisiin. Itse pitää sitä ennen paitsi saada ylimääräiset rojut alakertaan, asentaa myös reunanauha ja se paperi. Nämä asennamme ensi viikonloppuna. Onneksi kipsivalun sekaan ei tarvita mitään teräsverkkoja, joten siinä suhteessa on paljon mukavampaa hommaa kuin oli alakerrassa.