Niin ne ainakin ennustavat, että iltapäivällä iskee kesämyrsky. Onneksi meillä alkaa olla pihasta suurin osa pressuilla peitettävistä tavaroista jo poissa, mutta sisäovitoimitus on ilmoitettu saapuvaksi tällä viikolla ja koska huomenna on juhannus, pitäisi sen siis saapua tänään, jos tälle viikolle tulee. Toivoisinkin melkein, että saapuisi vasta ensi viikolla.

Lisäksi autotallin ovien reiät ja ikkunat on muovitettu ettei sataisi sisään, mutta muovit ei oikein kovalla tuulella tahdo ainakaan isossa ovessa pysyä, eli illaksi riittää luultavasti suojauspuuhaa.

Kesäpoikamme pitää nyt viikon kesälomaa, mutta sai autotallin ulkoverhouksen todella hyvään vaiheesen, eli parilta sivulta puuttuu enää aivan muutama ylin lautarivi, jonne ei ole ilman telineitä yltänyt. Päädyt, joilla telineet on jo olleet, on saanut kokonaan valmiiksi. Lomansa jälkeen saa paneloinnin parissa päivässä valmiiksi ja sitten saa vielä lyödä nurkkalaudat ja slammata sokkelin, niin alkaa homma olla todella hyvässä mallissa. Sen jälkeen päästämme pojan lomailemaan.

Isä lupasi tänään käydä vetämässä autotalliin lattialämmityskaapelit ja eilen soittelin lattialiipparille, jonka puheiden perusteella saattaisivat ehkä jo ensi viikolle ottaa tuon homman muiden hommien jatkoksi. Olisi tosi hienoa, jos saataisiin lattia autotalliin, koska silloin meillä olisi paikka minne kaikki ylimääräinen tavara voidaan talosta tuoda suojaan, jotta talon tasoitetyöt on helpompi tehdä.

Minä ajoin eilen töiden jälkeen Saloon ostamaan meille kipsilevyhissin Virtasen Moottorista. Tällaisen ostin http://www.virtasenkauppa.fi/tuote/58597/muut/levyhissi-max-3_35m_68kg. Näin emme ole enää vuokralaitteen varassa, kun nuo vuokrausliikkeet ei ole viikoloppuisin auki ja usein noiden vekottimien tarve iskee juuri viikonloppuna. Lisäksi talon alakerran lisäksi meillä on vielä edessä autotallin katon levytys, joten jos tuo hissi vaan toimii, niin hinta tulee halvemmaksikin kuin vuokralaite useammaksi päiväksi. Toki jos olisi loma, niin katon levyttäisi muutamassa päivässä, mutta kun me teemme tätä levytystä iltapuuhana, niin aikaakin suttaantuu useita iltoja.