Jotenkaan noita pihahommia ei vaan osaa lopettaa. Olemme jo useamman kerran todenneet, että sitten kun saamme mullat levitettyä tai siemenet kylvettyä tai jonkun istutuksen maahan, niin sitten saa talvi tulla. Mutta aina vaan huomaamme tarttuvamme seuraavaan hommaan.

Eli kaupungin saatua putkensa maahan, huomasin/mme tilanneeni/mme (siis oli mulla isännän suostumus, ihan tosi!) kaksi sorakuormaa pihaan. Toinen oli salaojasoraa, joka oli tarkoitus roudata altaan pohjan täytteeksi salaojaputkien päälle. No näin teimmekin. Nyt sitten toisen kasan roudattuamme tuo toinen kasa on jäänyt ihan keskelle pihaamme, eli kyllä sekin pitäisi johonkin hävittää ennen talvea. Osa siitä kuskataan edelleen suoristukseksi tuonne altaan pohjalle, mutta osalla on tarkoitus täytellä pihan reunoja ja tehdä muuta pientä paikkailua.

On vaan melkoinen homma kottikärryillä roudata tuollainen 22 tonnia soraa. Särkee joka paikkaa koko ajan. Kuka oikein käski tähänkin vielä ruveta ennen talvea :).
No keväällä toivottavasti ollaan tyytyväisiä,että tehtiin se jo syksyllä.
Mutta kaikille niille, jotka ajattelevat kuten minä, että talon valmistuttua ja muutettuamme hommat helpponee, niin se oli kyllä itsensä huijausta. Sen jälkeen vasta on rakot olleetkin käsissä ja rahaa kuluu (lue peittyy) maan uumeniin satalappu poikineen.Vihdoin sain myös istutettua pihalle jo kauan purkissa odottaneen kirsikkaluumun (vai oliko se luumukirsikka, ihan sama...) ja syyshortensiat. Hain tänään vielä toisenkin luumun ja sen vielä istutan tuonne hortensioiden taa.