Tänään minulla alkoi kesäloma ja mies aloitteli lomansa jo maanantaina. Nyt on siis aikaa hypätä rautakaupoissa ja tehdä hommia aamusta iltaan. Saas nähdä kuinka jaksetaan :). Varmaan loman jälkeen on ihan valmis palaamaan palkkatöihin...

Isäntä sai jo yläkerran kylppärin katon asennettua ja maalasikin sen pariin kertaan. Siitä tuli tosi hyvä ja säästimme pitkän pennin verrattuna valmiiksi peittomaalattuun paneeliin.

Ekat pintamaalitkin on saatu maalattua. Tosin valkoisen tasoitteen päälle levitetyn valkoisen pohjamaalin päälle tuli Tikkurilan valkoistakin valkoisempaa Lumi-maalia. Eli hiukan oli vaikea huomata muutosta :). Mutta sekä ruokailuerkkeri että olohuone ja osa eteisestäkin on jo maalattu. Lumi-maali on niin valkoista, että ikkunapuitteet ei enää näytäkään valkoisilta... Kuva on lisäksi jotenkin kauhean kirjava, mutta oikeasti seinä on siis puhtaan valkoinen.

Illan päätteeksi asensimme takkaan luukut. Huomenna voisi vaikka kokeilla vetääkö takka. Samalla saisi vähän kuivattua tiloja, koska kosteus on tällä hetkellä aika korkea.